Soms moet je gewoon even schrijven.

Tja, zoals de titel al zegt, soms moet je  gewoon even een stukje schrijven, even kwijt wat er op je ziel ligt, even aan iedereen vertellen waar jij je druk om maakt en wat je misschien wilt doen of soms wil je gewoon even ranten. Ach, het leven kan soms zo makkelijk zijn maar weet je, als je eenmaal aan het schrijven bent dan zit je je ook weer af te vragen waar je je eigenlijk druk om maakte en wat je eigenlijk wilde zeggen.

Het is iets wat iedereen overkomt en wat mij de laatste tijd wel vaker overkomt, misschien omdat sommige mensen mijn vertrouwen hebben beschadigt, omdat iemand mijn hart vaker doet slaan, omdat ik misschien wel gewoon getikt ben of omdat het gewoon weer vrijdag is en ik nu eindelijk weekend heb en ja, er is bier en ja, Joris is er blij mee want hij kan even uitrusten, even genieten en waar ik nog het meest tevreden over ben is dat ik zulke goede vrienden heb. Vrienden die er voor mij zijn wanneer ik ze nodig heb.

Maar goed, let maar niet op mij, Joris heeft bier op 😉