Oplevering nabij

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik heb geschreven en het is dan ook de laatste tijd ook wel heel erg druk geweest met werk en de voorbereidingen van mijn huis waarvan de oplevering toch wel heel erg dichtbij komt.

2015 was een jaar van drukte op het werk, misschien wel veel te veel drukte voor mij qua werkzaamheden waardoor ik het qua vermoeidheid de laatste tijd toch wel begon te voelen wat mij de laatste tijd voornamelijk in de avonduren weet op te breken. De komende tijd is dan ook mijn doelstelling om minder panisch te doen met betrekking tot de uren (wel de 169 halen uiteraard) en om voornamelijk te gaan richten op leuke dingen waarvan natuurlijk de oplevering van het huisje binnenkort het eerste belangrijke punt is waar ik me op zal gaan richten qua leuke dingen.

De komende tijd hoop ik weer flink te gaan bloggen over games, films maar uiteraard ook over mijn huisje dat bijna af is en waarvan de oplevering steeds dichter en dichterbij komt. Ik ben er dus weer, ben weer flink tot rust gekomen en ga er tegenaan :D.