Oplevering is nabij!

Het is nu 10 februari, een dag die misschien niet zo heel erg interessant is voor velen maar toch is het een bijzondere dag. Allereerst zijn er natuurlijk mensen die jarig zijn :), van harte gefeliciteerd 😀 maar er is meer wat vandaag zo bijzonder maakt, tenminste, voor de kopers van een appartement in het Almeerplant Appartementen complex want vandaag worden de eerste woningen opgeleverd.
Sommige (toekomstige) bewoners zitten er misschien net een jaar (of minder) aan verbonden, anderen al bijna 3 jaar. Maar iedereen is waarschijnlijk net zo blij dat de oplevering nu echt in zicht is, dat het zeg maar tastbaar is en hoewel mijn complex (B) nog geen opleveringsdatum heeft gekregen moet ik eerlijk gezegd toegeven dat ik toch heel erg blij ben dat de eerste appartementen vandaag worden opgeleverd want dat betekent dat het heel erg dichtbij komt nu, misschien duurt het nog twee weken, misschien wel drie maar het staat vast dat het echt niet meer maanden gaat duren (tenzij een van mijn leidinggevenden gelijk had met zijn asielzoekers opvang opmerking 😛 😉 ).
De komende weken wordt het dus spannend voor mij wanneer de woning klaar is en eerlijk is eerlijk, zonder mijn familie, mijn vrienden en mijn werkgever zou ik nu niet binnenkort mijn woning hebben en hopelijk weten jullie dat mijn deur altijd voor jullie open staat :). Zelfs als je even wilt schuilen van de regen, bel aan en als ik er ben mag je altijd binnen komen.
Claudia de Breij heeft een prachtig lied geschreven dat misschien wel op de situatie toepasselijk is en ja, er staat een kamer voor je vrij.