Lekker fraggen

Vanavond was het weer eens tijd voor een ouderwetse (en zeer gezellige) OldskoolNL Game Night. Nu denk je misschien, “wtf”. Maar laat mij het even uitleggen. Een OldskoolNL Game Night is onderdeel van de online community Oldskool. Een community waar je minimaal 25 jaar of ouder voor moet zijn. Een waar je gezellig met elkaar kan gamen zonder dat je “bang” hoeft te zijnĀ  om te worden uitgelachen of worden afgezeken als je niet goed meekomt met de rest. Nee, het is gewoon gezellig met elkaar gamen, biertje erbij, flink wat humor er bij, een toffe game die goed speelt en gaan met die banaan.

Wat ik persoonlijk heel erg grappig vind is dat de eerste match het altijd nog serieus gaat, iedereen is druk bezig maar op een gegeven moment dan begint de ware lol (en het bier) te werken en wordt het heel erg gezellig.

Mijn excuses voor mijn huisgenoot die misschien vroeg wilde slapen en ik zat te gieren van het lachen in mijn kamer maar dat soort avonden zijn gewoon zeldzaam en zijn gewoon hard nodig na 8 dagen achter elkaar hard werken.

Iedereen die ouder is dan 25 jaar en een Xbox heeft wil ik aanraden om lid te worden van deze community en mee te gaan spelen want het is absoluut gezellig te noemen en je bent onmogelijk te oud hiervoor.