Het was me het (Dory) weekend wel

Met veel plezier werk ik bij de bioscoop. Hierbij komt natuurlijk kijken dat het werken in de weekenden en de avonden er bij hoort maar ik heb regelmatig het geluk gehad dat ik het hele weekend gewoon vrij was en dan van 10:00 tot 18:00 moest werken. Niet voor niets noemde een collega mij dan ook regelmatig een ambtenaar want tja, geen weekenden en avonden.

Toch is er een paar maanden terug een verandering ingegaan dat ik toch weer weekend diensten kreeg. Helemaal niets mis mee want minder onderhoud voor mij en lekker cabine combineren met wat meer zaal.
Dit weekend moest ik het hele weekend werken, iets wat wel heel lang niet meer was voorgekomen en zelfs de manager waarmee ik twee dagen achter elkaar moest werken was zelfs verbaasd dat ze twee dagen in het weekend met mij moest werken.

Dit weekend hadden we het Finding Dory Weekend, een weekend dat helemaal in het teken stond van de nieuwe Disney Pixar film Finding Dory, het volgens velen geweldige vervolg van Finding Nemo (ik moet Finding Dory nog zien maar de eerste minuut deed mijn hart al smelten zo schattig).

Maar goed, het Finding Dory Weekend betekende dus verschillende activiteiten voor de kids in de bioscoop naast de film en nu zou je misschien denken, chaos want zoveel kinderen, zo een leuke film, leuke activiteiten en vooral rotzooi (want kinderen maken rotzooi, is niets aan te doen, hoort bij de bioscoop).
Echter ik moet zeggen, dat op wat gewoonlijke gemopper na wij het eigenlijk uitstekend hebben gedaan als team zijnde :). We hebben het ondanks de drukte uitstekend gedaan en ik wil eigenlijk alleen maar zeggen dat wij toch wel trots kunnen zijn op hoe het is gegaan en wat wij allemaal hebben gedaan :). Prima voorbereid, prima gedraaid en wat eigenlijk het belangrijkste is, de kids hebben ontzettend veel plezier gehad :D. En daar doen we het voor! (tot we de rotzooi zien die ze hebben achtergelaten 😉 ). Maar serieus, we doen het voor de kids :), zolang zij plezier hebben dan zijn wij allemaal blij en tevreden denk ik zo :D.

Hopelijk snel weer zo een weekend! (dan wel als ik vrij ben want ik voel me best oud nu, mijn voeten, benen, eigenlijk alles doet pijn na twee dagen bikkelen 😉 ).