Vakantie!!!

Het is eindelijk zover, voor het eerst in twee jaar tijd neem ik weer eens een keertje vakantie en hoewel ik nergens naar toe ga wordt het misschien welde drukste vakantie in lange tijd voor mij. Deze vakantie draait namelijk volledig om alles te volgen omtrent de E3 dit jaar. Voor het eerst spendeer ik daadwerkelijk een week om zoveel mogelijk te volgen online met wat er allemaal gaat worden aangekondigd.

Misschien een beetje too much om een weekje vrij te nemen maar de eerste paar dagen zijn natuurlijk de persconferenties en die zijn grotendeels in de late avonduurtjes en de hele vroege ochtend. Voor het eerst kan ik nu gewoon zonder zorgen de hele nacht wakker blijven en daarna de hele dag gewoon slapen :P. Het leven van een gameliefhebber is heel erg zwaar ;-).

Maar deze vakantie ga ik overigens nog meer doen dan alleen streams kijken. Ik heb een paar dagjes uit gepland en ik moet nog steeds verdorie flink wat spellen uitspelen. De vraag is natuurlijk, hoe ver kom ik uiteindelijk? :D. We gaan het vast wel merken denk ik en ik zal hier flink wat updates gaan plaatsen met hoe ver ik uiteindelijk ben gekomen ;-).

In ieder geval, leve de luiheid 😀


Tagged: