Regen, regen, eindelijk regen

De afgelopen week was het volop zonneschijn tijdens mijn vakantie maar ik ben een Springer en dat betekent dus dat ik eigenlijk meer van een buitje houd dan constant zonneschijn. Het hoeft van mij niet koud te zijn maar 20-25 graden is prima voor mij en als daar dan mooi af en toe een verfrissend buitje tussen zit dan is dat naar mijn mening alleen maar lekker al zeg ik het zelf.

Helaas waren de afgelopen weken dan ook redelijk zwaar voor mij. Smelten was het juiste woord voor mij zou ik bijna zeggen. Afgelopen zaterdag was er gelukkig eindelijk een regenbui en zelfs een beetje onweer dat er bij zat en kwam er dan ook eindelijk verkoeling. Toch heeft er bij mij nog steeds een ventilatortje staan blazen in mijn huiskamer. Echter wat misschien ook anders is dan gewoonlijk is dat ik op een gegeven moment zelfs in de woonkamer sliep omdat daar eigenlijk het het langste koel blijft in de ochtend omdat ik door de hitte ook weer niet al te vroeg ga slapen. Het is dus een beetje een rare zomer in dat opzicht. Ik ben in ieder geval blij dat er ook voor vandaag weer regen wordt voorspeld want zoals ik al zei, Springers, wij houden niet van de regen ;-).


Tagged: