Vakantie deel 2

De afgelopen week heb ik al een rustige week achter de rug. Geen gezeur op werk maar voornamelijk een lekker relaxte week, thuis. De afgelopen week was heel erg rustgevend. Goed af en toe een appje van werk en een belletje van werk maar verder was het voornamelijk hemels. Het was een heel erg rustgevende periode die ik achter de rug had en het mooie hiervan is, er komt nog eens anderhalve week aan. Dat is wel heel erg ontspannend nieuws te noemen. Sterker nog. De afgelopen dagen heb ik flink wat series ingehaald en ben ik een aantal spellen gaan inhalen. Ook ben ik een aantal dagen weggeweest en ga ik de komende maanden ook nog een paar dagen weg. Persoonlijk kan ik niet wachten om de komende dagen ondanks de hitte nog lekker slaap in te halen. Aan de ene kant heb ik wel aardig wat geluk met hoe de vakantie dagen dit jaar vallen met het lekkere weer al moet ik wel zeggen dat ik niet per se diegene ben die zich puur richt op het lekkere weer buiten. Af en toe een regendrupje vind ik nooit erg, zolang ik maar niet constant buiten in de regen hoef te lopen.

De komende week bestaat overigens hopelijk uit wat minder hitte en wat meer actievere dingen want hier word ik gewoon zo ontzettend loom van, niet normaal meer :O.

Mocht je overigens wat interessants willen horen tijdens je vakantie, ga dan vooral naar de Gamekings website waar zij iedere dag een zomerse podcast hebben klaar staan.