Treinbaan (deel 9)

Nog even een hele kleine update. Nadat ik namelijk vorige week voor het eerst in een echte hobbywinkel ben binnengestapt voor wat spullen voor mijzelf naast werk moet ik zeggen dat ik verbaasd ben over wat er allemaal bij dit soort winkels te vinden is. Wat een gigantische collectie. Meestal stap ik er alleen maar naar binnen om voor werk een paar stanleymessen te kopen maar dit keer kwam ik er puur voor de modelbaan.

Helaas hebben zij heel weinig op voorraad voor N-Spoor omdat dat in mijn stad blijkbaar niet zo heel erg bekend is maar de dame achter de kassa vertelde mij dat zij een catalogus hebben van producten van een bedrijf dat daar in is gespecialiseerd en dat alles daaruit bij hun te bestellen is dus in dat opzicht ben ik benieuwd. Ik heb in ieder geval een grasmat gehaald voor op de tafel en scenery startkit.

Op zo een moment denk ik dan weer aan mijn Opa en wens ik dat hij er nog was. Goed, zoals hij zelf al een tijd zei kon hij niet meer er aan werken maar wat zou hij het leuk hebben gevonden om steeds de vorderingen te zien van deze baan en de passie die er nu in wordt gestoken om hopelijk later kleine Kai er mee te laten spelen. Ik hoop dat u meekijkt Opa, dit is ook uw baan!