Even een pauze gehad

Soms dan ben je een tijd zo ontzettend druk dat je even een pauze moet nemen van alles. Soms moet je er gewoon even tussenuit ook al wil je dat misschien niet. Maar de afgelopen twee maanden sinds mijn laatste blog moet ik eerlijk toegeven, het waren niet de prettigste maanden.

En dat komt niet eens door wat er allemaal is gebeurd in die periode want als ik eerlijk moet zijn was het vooral een hele saaie periode. Het is meer dat het gewoon heel erg druk is geweest qua werk. Veel en hard moeten werken waardoor er uiteindelijk geen tijd is geweest om te werken aan de treintjes of om veel leuke dingen te doen. Het was voornamelijk thuis komen en bankhangen.

Dit werd natuurlijk gedeeltelijk veroorzaakt doordat wij begin oktober een premiere hadden van de film Everest. Everest is overigens een hele leuke vrolijke film waarvan ik ook trots ben dat wij de premiere hebben maar ik moet ook wel zeggen dat het vooral keihard werken was om alles op tijd klaar te hebben.

Maar het zorgde voor heel erg veel stress en vooral veel korte nachten omdat ik een paar keer om 08:00 begon met werken en dan merk je toch wel dat je ouder begint te worden. En dat klinkt misschien wel heel erg zeurderig want ik ben natuurlijk nog niet zo heel erg oud maar het verplaatsen en vervangen van toch wel 50 stoelen in onderdelen dan is het toch wel een aardige klus geweest. Maar ik wil ook niet verder zeuren natuurlijk.

De komende tijd staan er gelukkig een paar leuke dingen op het programma. Veel events die mij bezig zullen gaan houden (november belooft echt een super drukke maand te worden in meerdere aspecten) en mogelijk zelfs weer een ware premiere wat natuurlijk echt super cool zou zijn.

Maar goed. Hopelijk wordt het even wat rustiger, de TM is weer terug dus hopelijk wordt de chaos in het management ook weer wat minder want af en toe vraag ik mij wel degelijk af wat men in hemelsnaam aan het denken en aan het doen is met die onderlinge ruzies.