Ik Pas 2020

Het is weer het nieuwe jaar en dus ligt er weer een nieuwe Ik Pas challenge voor de boeg. Dit jaar hoop ik mee te gaan doen aan beide challenges en de periode daar tussen in ook.

Wat is Ik Pas
Ik Pas is een zogeheten uitdaging waarbij mensen worden uitgedaagd om het een bepaalde periode zonder alcohol te gaan doen. In dit geval zijn het er twee, begin januari 30 dagen en in maart begint er dan eentje van 40 dagen.
Vorig jaar was dit mij heel erg goed bevallen en haalde ik alleen de eindstreep niet omdat het overlijden van mijn grootvader mij zeer diep raakte. Dit jaar gaan we het dus opnieuw proberen en zitten we al op dag 4. Dat betekent dus dat van de januari challenge we al op 10 procent zitten en ik moet zeggen dat ik mij al heel erg lekker voel. Vaak is het voor mij ook zo dat wanneer ik bezig ben met iets als Ik Pas dat het vanaf de derde dag ook een stuk beter bevalt. Na een week wil ik dan ook meestal niet anders voor een tijd.

De komende tijd zal ik niet al te veel hier over schrijven. Ik ben de afgelopen tijd ook mijzelf een beetje aan het focussen hierop en heb daarbij dan ook flink wat afleidingen even stopgezet zoals Twitch abonnementen en ook Premium van Gamekings zodat ik mij even op mijzelf kan richten. Tijd voor een gezonder leven dus. Tijd om mij even niet bezig te houden met gamen maar met een gezondere toekomst.


Tagged: