De bioscoop zal op je wachten

Op dit moment is iedereen druk bezig met de crisis rond het corona virus en dus hebben wij allemaal wel wat belangrijkers aan ons hoofd om ons mee bezig te houden. En daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog, het moet je nummer 1 prioriteit zijn dat het met jou en je familie goed gaat, dat jullie goed de instructies opvolgen van het RIVM en de regering zodat het virus in bedwang wordt gehouden. Luister dus ook naar wat de officiƫle instanties zeggen en zorg er dan ook voor dat je daar niet van afwijkt.

Nu weet ik niet wat je hobby is en wat je graag alleen of met anderen graag doet maar als je graag naar de film gaat, wees dan niet ongerust, de bioscoop zal er zijn. Ja, op dit moment zijn wij dicht en dat is iets wat ongekend is sinds de uitvinding van de bioscoop. Er is geen scenario voor ons, geen script. Wij improviseren ook alleen maar op dit moment echter, jullie gezondheid en die van de medewerkers staat bovenaan.

Dus houd je aan de minimale afstand van 1.5 meter (2 is nog beter), hoest/nies in je elleboog en blijf zo veel mogelijk thuis. Maar weet dat zodra de beperkingen worden opgeheven dat de bioscopen er voor jullie zullen zijn. Ik weet niet wat men exact gaat doen, ik weet niet hoe men je gaat verwelkomen, of wij alles wel al op voorraad zullen hebben maar, je favoriete film op je favoriete stoel in je favoriete bioscoopzaal, die zal er in ieder geval voor je zijn.

Wij zullen je zoals altijd meenemen naar een andere plek, een andere wereld, een andere tijd, wij zullen je helpen om even bij te komen zodra wij het akkoord krijgen.

De bioscoop mist jullie maar weet ook dat gezondheid nu op nummer 1 staat. Dus blijf even thuis, houd je aan de afstand en wanneer dit voorbij is, dan nemen wij jullie weer mee.