Goede voornemens? Eerder plannen :D

Een gelukkig nieuwjaar aan iedereen die mijn blog leest. Fijn dat jullie na mijn top 10 zijn teruggekomen en ik hoop ook dat ik na een paar keer met de videos die fout gingen uiteindelijk het wel goed aan de praat heb gekregen en dat jullie de trailers van de games wel konden bekijken.
Hoewel ik nog steeds niet precies weet waar dit aan lag zal ik het voortaan op een andere manier toevoegen aan de blogpost in de hoop dat het op die manier wel goed zal worden opgepakt door het thema. Mogelijk is het thema iets te oud voor de huidige versie van WordPress (maar ja, ik houd zo veel van het review gedeelte) en is de server ook iets te oud om mee te komen met de huidige technieken maar dat is meer een probleem van mijn webhost denk ik zo.

Het jaar 2020 ligt alweer bijna een dag achter ons en het wordt langzaam maar zeker tijd om te gaan oriënteren wat eigenlijk de doelen zijn voor dit jaar. Men noemt het vaak goede voornemens maar ik zie het meer als plannen die ik hopelijk weet te voltooien voor het einde van het jaar.
En dus heb ik een kort lijstje gemaakt met wat ik dit jaar allemaal wil bereiken.

  1. Iets meer games uitspelen. Het afgelopen jaar heb ik redelijk wat games weten uit te spelen maar naar mijn mening nog niet genoeg. Ik heb op een of andere manier toch steeds met sommige spellen iets te snel het weer laten liggen bij tegenslagen om dan later toch weer spijt te krijgen dat ik er niet naar terug ben gegaan. Bekend voorbeeld is denk ik zoals bij velen bijvoorbeeld het spel Death Stranding. Ook Yakuza: Like A Dragon, Assassin’s Creed Valhalla en Cyberpunk 2077 wachten nog op voltooiing (gelukkig een weekje vakantie dus wie weet). edit: Cyberpunk 2077 is ondertussen uitgespeeld
  2. Boeken lezen. Mijn doel voor dit jaar is om iedere week een boek uit te lezen. Simpel en effectief. En natuurlijk in sommige gevallen nog leerzaam ook.
  3. Verder leren. Nieuwe dingen leren, mijzelf verder ontwikkelen en mij breder oriënteren op dingen die centraal staan in het leven.
  4. Komen wij bij punt 4 en dat is socialer zijn. Meer leuke dingen doen met vrienden, vaker in de voice chat bij Moos Tavern en uiteraard weekend vrij nemen wanneer wij dit jaar eindelijk gewoon in Arnhem gaan chillen met zijn allen. Als er 1 ding is wat ik heb geleerd tijdens de lockdown is het wel dat het heel erg belangrijk is om sociale contacten te onderhouden.
  5. Meer films kijken. Het afgelopen jaar heb ik eigenlijk relatief weinig films zitten kijken. Normaal gesproken zit het aantal wel op iets meer dan 100 maar het afgelopen jaar was het aantal bedroevend laag. Dat is iets wat ik het komende jaar zeker wil gaan aanpakken. Ik wil graag meer films bekijken en mij wat meer verdiepen in verschillende genres, mijn smaak verbreden zeg maar.
  6. Mijn stream verbeteren. Iedere week probeer ik een filmstream te houden op Twitch waarbij ik alles wat speelt in de filmindustrie wil proberen te bespreken waarbij ik mijn eigen kennis en informatie die ik beschikbaar heb deel (voor zover toegestaan) met mijn kijkers. Het komende jaar wil ik werken aan de kwaliteit van die stream en wil ik af en toe ook gaan proberen om games te streamen. Hiervoor wil ik het komende jaar o.a. gaan proberen om een 4K stroomkaart aan te schaffen voor de next-gen consoles en een nieuwe videokaart waarvoor ik waarschijnlijk een flink bedrag moet gaan sparen maar uiteindelijk zal dat ergens eind dit jaar wel goed gaan komen. Tenslotte zie ik niet snel 8K de standaard gaan worden dus zit ik de komende tijd denk ik wel goed.
  7. Gelukkig worden 🙂

Dus, genoeg te doen dit jaar en daar beginnen wij denk ik dan maar nu gelijk mee :). Ik weet niet of mijn blog gelezen wordt maar mocht je het lezen, wat zijn jouw plannen voor het komende jaar?