Treinbaan deel 18

Zo, het is alweer tijd voor teinbaan deel 18. Hoewel de updates niet zo snel komen als net na het overlijden van Opa moet ik zeggen dat ik sinds begin dit jaar weer veel zin heb gekregen om te werken aan de baan en daardoor is er ook veel veranderd op de baan. Misschien niet zozeer qua indeling (wat er nog aan gaat komen natuurlijk eind deze maand) maar meer qua toevoegingen.

Wat is er allemaal aan toegevoegd?

De lichtjes om de baan heen zijn een lang gekoesterde wens geweest om wat meer sfeer te kunnen maken op de baan. Ook om zo in het donker een beetje te kunnen rijden was een wens al geeft het minder licht dan ik had verwacht. Maar goed, de kleuren geven de mogelijkheid om sfeer te brengen en dat is al heel erg fijn.

De berg is natuurlijk de meest opvallende verandering van de baan. Ik moet uiteraard haar nog beschilderen en wat gras aan toevoegen maar ik ben nu al zo trots op het bergje, geen twijfel over mogelijk dat dit misschien wel het mooiste bouwwerk is van mij op de baan :).


Tagged: