Eerste week weer open

En toen was het donderdag en was het tijd om terug te kijken op de eerste volledige speelweek sinds 2021. Wat klinkt dat trouwens als een lange tijd terwijl het nu pas februari is. In dat opzicht was het fijn dat de lockdown dit keer maar relatief kort was (al voelde het wel aan als een eeuwigheid voor mij).

Maar de afgelopen week was heel erg fijn in de bioscoop. Het was heel erg fijn om de collega’s en de bezoekers weer te zien. De bioscoop was namelijk de weken voor de heropening wel heel erg stil.

Maar de eerste week was naast erg druk ook heel erg vreemd in andere aspecten. Want voor de eerste keer kreeg een bezoeker het namelijk voor elkaar om een van onze doeken te slopen. En vreemdgenoeg was het niet een kind dat ongemanierd zonder enige discipline en consequenties van de ouders stond te rammen op het doek maar meer omdat iemand gewoon te stoned voor woorden was dat er twee duiken in het doek blijkbaar normaal leken (en de rest van de zaal het niets kon schelen).

Lekker begin van het jaar dus kan je zeggen want niets is fijner dan weer duizenden euros te moeten uitgeven voor de bioscoop om iets te repareren wat een bezoeker heeft gesloopt.

De eerste week is waarschijnlijk dus ondanks de vele lieve bezoekers die blij waren om ons weer te bezoeken toch een beetje in een mineur afgelopen.
Nu kan je misschien denken, dat hoort erbij… Echter, in de afgelopen 22 jaar heb ik dit persoonlijk nog nooit meegemaakt!!! En ik heb heel erg veel vreemde dingen meegemaakt!