Bioscoopleven Twitch streams

Je zou het bijna vergeten maar ik stream bijna wekelijks op Twitch.

Iedere week stream ik op Twitch op https://twitch.tv/joristhewise waarbij ik het gemiddeld anderhalf uur heb over verschillende nieuwtjes uit de film industrie.

De laatste tijd moet ik ook toegeven dat het de laatste tijd steeds leuker begint te worden. Dit komt natuurlijk ook gedeeltelijk door de community die ik deel met The Buster en met Gamekings die flink wat overlap met elkaar hebben.

En natuurlijk is mijn community niet zo heel erg groot en heb ik niet zoveel kijkers (wat ook niet zo heel erg gek is omdat ik nauwelijks reclame maak) maar het is mijn community en de chat is keer op keer heel erg gezellig aanwezig. En het bijzondere is zelfs dat ik meestal niet eens toekom aan al mijn nieuwtjes en trailers omdat het gewoon anders veel te lang gaat duren voor de stream ten einde komt.

Dus mocht je deze blog lezen en je afvragen wanneer je mijn streams kan zien, dat is dan iedere dinsdag om 19:00 (voorprogramma begint 18:50 met drie komende trailers).