Verveling tijdens verlof

Eerlijk is eerlijk, op dit moment ben ik met verlof en eigenlijk moet ik toegeven dat ik mij best wel verveel. Ik heb weinig zin om ergens naar toe te gaan omdat het weer mij tegen staat (iets te warm voor mijn gevoel) en op het werk staan wij op het punt om over te gaan naar een nieuw TMS voor alle theaters waardoor ik eigenlijk daar veel meer naar benieuwd ben dan naar het zonnetje dat buiten schijnt.

Een paar van mijn vrienden zijn op vakantie dus daar kan ik niet mee hangen maar tegelijkertijd hebben de anderen gewoon hun werk dus valt daar ook niet zo veel mee te doen.

Dus wat doen wij dan? Vooral heel veel dutjes… Dutjes en videos kijken op Youtube want door het weer is het eigenlijk ook veel te warm om te gamen 😀 of om bezig te zijn met mijn treinbaan. Al moet ik wel zeggen dat het vanaf woensdag weer wat koeler wordt dus misschien dat ik de dagen erna weer aan de slag ga met de treinbaan (misschien zelfs vanavond al een beetje na de filmstream).

Maar ik moet ook wel toegeven dat ik redelijk bezig ben. Zoals je misschien al kan zien op het blog ben ik lekker aan het schrijven. Ik ben de nieuwe werklaptop een beetje aan het inwerken op mijn typgedrag en hoewel ik de touchpad nog niet zo heel erg fantastisch vind moet ik toegeven dat het toetsenbord heerlijk is.

Gelukkig ben ik ook lekker bezig met het voorbereiden op de nieuwe functie. Ik ben mij flink aan het inlezen en flink aan het kijken naar wat er mogelijk allemaal ons te wachten staat. En met mijn toekomstige collega’s zit ik ook in een app groep waarin wij al bespreken waar wij verwachten tegenaan te lopen later deze week wanneer het systeem live gaat. Hopelijk heeft mijn collega de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan de technical support wanneer zij deze week daar ook aanwezig zijn. Het belooft in ieder geval een interessante periode te worden.

Dus misschien uiteindelijk wat minder verveeld dan ik in eerste instantie dacht toen ik aan deze blogpost begon.


Tagged: , ,