Vakantie voorbij

Het is vrijdag 5 augustus en dat betekent dat mijn vakantie er eigenlijk alweer zo goed als op zit. Maar hoe ver mag ik het eigenlijk een vakantie noemen als ik er eigenlijk nauwelijks iets mee heb gedaan.

De afgelopen weken heb ik eigenlijk grotendeels liggen slapen en een beetje tv zitten kijken maar ook wel wat bezig geweest met werk en een soort van mijn nieuwe functie. Het hoeft ook niet al te druk te zijn uiteindelijk, zolang ik maar tot rust kom toch? En dat is ook eigenlijk wel gelukt.

Ik ben zelfs dusdanig tot rust gekomen dat ik ben gestopt met het drinken van alcohol, iets wat door de vele lockdowns toch wel de overhand had genomen in mijn leven maar nu dus was losgelaten door mij.

Nu ben ik nog niet volledig tot rust gekomen in mijn hoofd, maak ik mij nog steeds enigzins druk om hoe het op de werkvloer gaat. Iets wat ik eigenlijk niet zou moeten.

Maar goed, nog maar een paar dagen en dan mag ik weer aan de slag. Hopelijk is het niet gelijk super druk maar krijg ik een paar dagen de tijd om weer op tempo te komen. Want ondertussen moet ik wel mijn kantoortje in gaan richten op de derde etage want op 18 augustus is mijn eerste werkdag als Tier 2 medewerker van Kinepolis Nederland en begint de nieuwe uitdaging op het werk pas echt in plaats van nu af en toe een beetje lezen wat er allemaal bij gaat komen kijken.


Tagged: ,