Weer druk aan het werk

Je hebt het misschien wel gemerkt aan de hoeveelheid posts op het blog de afgelopen twee weken maar de vakantie is voorbij en ik ben weer razend druk op het werk.

Lange dagen en daarna nog standby staan voor mogelijke storingen. Het is iets wat er allemaal bij hoort terwijl ondertussen op het werk regelmatig valse grappen moeten ondergaan van sommige managers. Het hoort er blijkbaar bij denk ik dan. Soms verbaast het mij dat ik mijzelf nog niet van het dak heb laten vallen op sommige dagen want af en toe begint het wel heel erg vermoeiend te worden.

Gelukkig als ik thuis kom na een lange dag heb ik gelukkig een knuffelbare teddybeer die mij in ieder geval wat troost biedt. Soms is dat het enige wat dan werkt na sommige dagen, het enige wat dan wat opluchting biedt.

Maar je moet door blijven gaan denk ik dan, rekeningen moeten betaald worden en uiteindelijk zien wij dan wel wat de volgende dagen gaan bieden. Niemand heeft gezegd dat het leven makkelijk zou zijn (al hoop je soms wel op een gelukje).

Misschien binnenkort maar weer een weekje verlof nemen om even te ontsnappen aan alles, even weer wat rust zoeken in het hoofd want hoewel ik tijdens de vakantie wel wat rust heb gehad was het overduidelijk niet genoeg om echt te ontspannen merk ik nu wel aan mijn hoofd.

Voor nu maar even de Lord of the Rings Extended Edition marathon afkijken, die ik al jaren niet meer heb gezien trouwens want toen ze terug kwamen vorig jaar in de bioscoop was er helaas geen mogelijkheid vanwege de capaciteitsbeperkingen.