Leuke puntjes van nieuwe functie

De afgelopen tijd heb ik flink wat zitten mopperen over bepaalde dingen van mijn nieuwe functie maar er zijn wel leuke functies die erbij horen die het werk ook wel weer waard maken.

Allereerst, iets wat ook wel flink klinkt maar dat is het samenwerken met ons theater in Rotterdam. Het is een vreemde eend in de bijt omdat zij een ander programma draaien dan de rest en zij ook met andere promo’s werken maar het team daar is gepassioneerd over film, geobsedeerd misschien wel en dat zorgt er uiteindelijk denk ik ook wel voor waarom je dan net dat extra stapje wilt zetten.

En meestal wanneer wij iets hebben opgelost of hebben gedaan dan zijn de reacties heel erg fijn om te horen, theaters blij, medewerkers blij en nog belangrijker, bezoekers blij en daar doen wij het tenslotte toch ook uiteindelijk voor? 🙂