Bijna een weekje vrij

Het klinkt heel erg raar om dit neer te zetten maar na bijna een jaar hard werken is het bijna tijd voor vakantie. Niet dat ik weg ga maar het is gewoon even een weekje vrij van werk.

Niet dat ik overigens het werk erg vindt maar het is gewoon even tijd om de stekker eruit te trekken en lekker even aan niets te denken. Het zal gewoon een weekje zijn met veel dutjes, wat films en ik vermoed zelfs wat leeswerk.

Natuurlijk weet ik dat het belangrijk is om vrij te nemen maar als je niet veel verdient dan weet je ook gewoon dat die luxe er niet altijd tussen zit. Meestal neem ik de laatste week van juli vrij en de eerste week van augustus maar toen dat werd geweigerd omdat het roostertechnisch niet uit kwam heb ik het maar gehouden op een week in juli. Misschien dat er later in het jaar nog een weekje bij maar het wordt zo een geweldig filmjaar, dat wil ik eigenlijk zo min mogelijk missen.

Dus wij gaan het zien of ik het komende jaar dit zoveel mogelijk ga volhouden. Want ook ik word een jaartje ouder. Nooit verwacht dat ik dat zou gaan zeggen maar tja, het bijslapen in het weekend blijkt wel nodig te zijn. Al geef ik zelf daar COVID nog steeds de schuld van. Voor COVID was het nooit nodig maar tegenwoordig lijkt het bijna een verplichting te zijn helaas.

Voor nu is het gewoon nog even een weekje doorbuffelen. Gelukkig verwacht ik dat de sleutels voor Mission Impossible pas na vrijdag middag geldig zullen zijn dus in dat opzicht ben ik er heel erg blij mee dat ik mij niet geroepen zal voelen om die op te zoeken voor de film <3 .

Op een dag zal dat hopelijk voorbij zijn :).