150 Streams

Een mijlpaal waarvan ik nooit had verwacht dat die zou gaan komen maar hij is nu nog maar 10 dagen hier vandaan. En dat het een mijlpaal is voor mij dat is wel zeker want het afgelopen jaar heb ik meerdere keren het gevoel gehad dat het een mooi moment was om het op te gaan geven.

Mentaal ging het namelijk niet altijd van een leien dakje evenals het feit dat er soms gebruikers waren die niet altijd even prettig waren in de omgang wat er soms voor zorgde dat ik er wel weer klaar mee was. Echter, de chat was grotendeels heel erg gezellig en zorgden ervoor dat ik bleef volhouden en naar mate de tijd vorderde werd het ook een stuk gezelliger en drukker in de streams.

De afgelopen tijd ben ik zelfs vaker de streams gaan bewaren op Twitch (al haal ik ze soms nog steeds weg omdat ik soms iets te veel eruit flap) maar het is duidelijk dat de laatste tijd steeds meer mensen gelukkig mijn streams weten te vinden. Misschien is het dan ook wel tijd om een tijdje te gaan proberen om vaker te streamen zodat ik uiteindelijk subscriptions te kunnen krijgen. Niet zozeer voor het geld maar meer zodat de opbrengsten kunnen worden besteed om af en toe een give-away te doen voor de community zodat zij wat waardering terug krijgen.

Eerlijk is eerlijk, ik krijg er wel steeds meer plezier in de afgelopen tijd, de negatieve gedachtes zijn de afgelopen tijd steeds meer naar de achtergrond verdwenen ondanks dat er een paar weken terug wel even een flinke terugval was helaas.

Maar grotendeels is het positief te noemen en dit jaar staan er zelfs twee grote specials op de planning. Allereerst op 11 mei de grote Beste Films Allertijden special waarin de community wordt uitgedaagd om hun beste films allertijden te selecteren om zo te zien waar de community staat en ik moet toegeven, dit was wel heel erg verrassend tot nu toe met wat er allemaal binnen is gekomen.

En de tweede special later dit jaar, die waarschijnlijk eind augustus wordt gehouden gaan wij de diepte in mbt de Blockbusters. De hele grote filmtitels waar de meeste mensen van houden en die eigenlijk qua filmprijzen grotendeels worden genegeerd.

Als ik terugkijk naar de afgelopen maand april dan verbaast het mij dat ik zelfs zes keer heb gestreamd. Sterker nog, de totaal aantal uren kwam voor het eerst uit boven de 8 uur in een maand en dat is ook weer een nieuwe mijlpaal in dat opzicht.

Wie weet groeit het uiteindelijk uit tot iets wat daadwerkelijk groeipotentie heeft maar mocht dat niet het geval zijn, dan heb ik mijn kleine en zeer lieve community waarvan ik eerlijk gezegd niemand wil missen.