Carice van Houten, wat een tof mens is zij toch!

Afgelopen vrijdag was Nederland’s bekendste actrice te gast in het televisie programma College Tour. College Tour is een programma waar prominente gasten verhalen vertellen en vragen beantwoorden over hun carrière en hun werkzaamheden die ze gedurende hun leven hebben uitgevoerd (tot dit moment).

Helaas moest ik afgelopen vrijdag in de avond werken waardoor ik deze uitzending helaas vandaag pas kon bekijken maar eigenlijk zodra de aflevering begon rees de opmerking in mijn hoofd dat ze echt een tof wijf is. (gelukkig niet als titel gebruikt want we houden het beschaafd) Maar ze is zo open, zo vriendelijk en warm waardoor het eigenlijk onmogelijk is om niet van haar te houden.

Ze vertelde o.a. hoe zij zich voorbereide op haar rollen en het is een beetje vergelijkbaar met hoe Daniel Day Lewis zich voorbereid (wel in minder extreme mate want zij laat haar rol wel los buiten de opnames) maar ze is wel op dit moment Nederland’s grootste actrice en dat zou je eigenlijk niet zeggen wanneer je haar in College Tour ziet, je ziet daar namelijk een heel lief meisje wat vrolijk vertelt over wat ze doet en ook gewoon heel dicht bij haar publiek staat.

Het was werkelijk waar genieten om deze uitzending te zien en haar zo openhartig te horen praten zonder dat er een promo van een film achter zit, gewoon lekker “geouwehoer” over haar carrière.

Fijn dat de publieke omroep dit soort programma’s maakt! (eerder in College Tour trouwens een prachtige uitzending met Whoopi Goldberg en Richard Gere voor de filmliefhebbers)

 

Bekijk hieronder de uitzending:
Get Microsoft Silverlight
 

2 Comments

    • admin October 25, 2013 11:26 pm 

      En wie kan daar nu nee tegen zeggen 😉

Comments are closed.