Wie is JorisTheWise?

Ik zat dit weekend even over de statistieken te kijken van mijn blog en ik kwam er achter dat er mensen op mijn blog kwamen door te zoeken naar wie ik ben…

Nu is de vraag wie wij zijn eigenlijk een vraag die bij miljoenen mensen op de lippen liggen maar dat iemand wilt weten wie ik ben vind ik bijzonder en ik ben dan ook zeer vereerd. Dank u voor uw interesse.

Om eerlijk te zijn moet ik zeggen dat ik niet zo interessant ben hoor, ik ben eigenlijk heel erg saai maar goed, tijd om de vraag te beantwoorden.

Mijn naam is Joris en ik ben al bijna 13 jaar werkzaam in de bioscoop. Begonnen op de zaal en uiteindelijk doorgegroeid naar de projectieruimte waar ik  nu nog steeds met zeer veel plezier mijn werk doe.

Naast mijn werk ben ik ook zeer gepassioneerd over films op zich. Ik probeer zelf alle films die in de bioscopen draaien te bekijken en koop ook flink wat films op blu-ray, dvd en iTunes. Ik heb dan ook een zeer grote collectie films. Verder probeer ik ook bij te blijven op het gebied van technologie waardoor er een 3D televisie thuis staat zodat ik ook thuis kan blijven genieten van de 3D films.

Verder ben ik een zeer actieve gamer, ik heb de meest recente prominente consoles waarbij ik ook regelmatig een spel speel. Helaas speel ik niet altijd alles uit omdat ik veel  te weinig tijd heb 😛 Maar ik kom vaak wel ver.

Een van mijn hobby’s is het schrijven van recensies waarbij ik vrijelijk mijn mening uit (vooral over games). Ik weet niet of ik er erg goed in ben maar ik moet het soms gewoon even kwijt.

Voor andere dingen waar ik passioneel over ben heb ik dit blog waar ik af en toe wel erg veel door rant. Een beetje satire en cynisme moet tenslotte wel kunnen lijkt mij toch? Ik draaf overigens soms door maar ja, ik moet het soms even kwijt ;-). Het is overigens dan wel altijd mijn eigen mening dus iemand anders er op aan spreken heeft echt geen zin want het is niet hun mening.

Verder ben ik voorstander van de monarchie en vind ik de traditie er omheen prachtig en krijg ik er geen genoeg van. Van mij hoeft dat dan ook niet te verdwijnen.

Als laatste wat ik misschien wil duidelijk maken over mij is dat ik heel erg geïnteresseerd ben in de geschiedenis van de wereld waarbij die van Oost-Europa in het bijzonder.

Dus dit ben ik :).

3 Comments

    • admin October 25, 2013 11:20 pm 

      35mm <3 😀

    • admin October 25, 2013 11:21 pm 

      Helaas niet een machine waar ik ooit mee heb gewerkt 😉

Comments are closed.