Zeikerds in Almere…

Jawel, ik moet even zeiken over de zeikerds in Almere. En dan bedoel ik niet de inwoners maar een groepje oude mannetjes die al jarenlang op het internet hun beklag doen over alles en nog wat.

Nu is klagen natuurlijk absoluut niet erg, dat doen wij tenslotte allemaal wel eens, is niets mis mee, soms moet je tenslotte wel eens je ongenoegen uiten maar dat groepje oude mannetjes zit echt al jarenlang te zeiken over hoe slecht het wel niet gaat in Almere, hoe vervelend alles allemaal is en dat het allemaal zoveel beter kan, dit alles gaat al zo een beetje 8 jaar door en houdt maar niet op, al sinds AlmereRulez waren zij aan het klagen, 1 was zelfs uit principe aan het klagen omdat zijn stichting geen subsidie kreeg (voegde ook niets toe aan de samenleving trouwens) en anderen weer wel.

Echter gaat het verder dan dat want zo geeft bijvoorbeeld het regiokrantje Almere Vandaag aan de bezoekers van de website de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten en daarbij dan dus ook commentaar te leveren maar keer op keer zijn het dezelfde mannetjes die sinds het verdwijnen van hun nieuwsgroep dan maar op de pagina van Almere Vandaag reageren, elkaar zwart makend, beschuldigend en natuurlijk ook nog eens de rest van de stad afzeiken, niets is goed genoeg volgens ze en alles is een puinhoop en zolang ze als een stel kleine kinderen tegen elkaar aan kunnen schreeuwen zijn zij al tevreden, zich blijkbaar niet realiserend dat het de sfeer op de pagina verziekt. Nu worden ze regelmatig van de site verbannen en verwijderd maar ze blijven helaas terug komen. Tot frustratie aan toe.

Als je het zoveel beter weet zou ik zeggen, stap dan zelf de politiek in en verander de boel want op deze manier ben je zelf geen haar beter als de politici die volgens jullie geen moer zouden doen.