Babe van de week: Sandra Bullock

Het is alweer een tijdje geleden en het was eigenlijk wel weer eens tijd om een oude traditie in ere te herstellen namelijk de “Babe van de Week”.

En om dat correct te doen moet er natuurlijk wel een prachtige vrouw worden gekozen die niet alleen slim is, getalenteerd maar ook nog eens er ontzettend mooi uit ziet. (helemaal voor haar leeftijd, wist je dat ze al bijna 50 jaar oud is?)

De afgelopen paar jaar is het eigenlijk aardig stil geweest sinds ze haar Oscar had gewonnen voor The Blind Side. Ja, ze heeft wel in een paar films gespeeld, waaronder The Heat (wat eigenlijk een soort van tokkie versie is van Miss Congeniality die het qua box-office wel goed heeft gedaan maar mogelijk toch wel een paar Razzie nominaties zal gaan krijgen) maar er is 1 film die er positief boven uit springt en die dit jaar is verschenen. Het is zelfs een film waarvan je eigenlijk niet zou verwachten dat Sandra Bullock er in zou spelen. Ik heb het natuurlijk over Gravity, een science fiction film waarvan je eigenlijk niet zou verwachten dat een actrice als Sandra Bullock daar in zou spelen. De rol van Dr. Stone in die film speelt ze zo overtuigend dat er al geruchten zijn dat een Oscar nominatie een kwestie van tijd is.

Eerlijk is eerlijk, de film is niet alleen fantastisch om te zien (stiekem ook om Sandra Bullock te zien op die manier) maar ook om te horen. Voor mij persoonlijk was Gravity dan ook een van de beste films van 2013 in de bioscopen en is het ook niet meer dan terecht dat die film het ook nu nog zo fantastisch doet.

In ieder geval, een fantastische film met een geweldige actrice :).

Sandra-in-Gravity