Babe van de Week: Ming-Na Wen

mingnawen

Ming-Na Wie? Ming-Na Wen, misschien niet een van de bekendste sterren op de Aardbol maar zeker een van de meest opvallende actrices van dit moment. Goed, ze is niet de meest getalenteerde actrice of de grappigste actrice maar wel een die eigenlijk al een paar jaar opvallen. Zonder dat ze daadwerkelijk veel grote projecten heeft gedaan (Mulan dan niet meerekenend) tot afgelopen september.

Afgelopen september ging namelijk de serie “Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D.”, een serie gebaseerd op de geheime organisatie die eigenlijk al decennia lang bezig is met het beschermen van de VS tegen bovennatuurlijk en buitenaards gespuis. En hoewel in het begin van de serie haar karakter een beetje mysterieus is wordt ze naar mate het seizoen op dit moment voortkabbelt (om het mild te zeggen) steeds toffer en toffer en eerlijk is eerlijk, ze zou eigenlijk een rol moeten krijgen samen met de rest van de cast in de volgende Avengers film. De cast is namelijk erg bad-ass en Ming-Na Wen’s karakter is misschien wel een van de headliners zou ik zeggen.

Ze is een actrice die misschien niet al te bekend is maar ze valt wel iedere keer op, ze is een actrice die je ziet en denkt van “oh ja, zij is van…” en dan weet je niet meer waarvan. Maar ze is al een lange tijd actief en absoluut een actrice waar je van gaat houden wanneer je haar in actie ziet.

Wat haar misschien wel een extra speciaal tintje geeft is dat ze een “geek/nerd” is, ze houdt van dingen als comics, games. Niet voor niets speelt ze in een Marvel serie maar ze is ook vaak wel in voor een geintje maar eerlijk is eerlijk, zij is het ideale role-model voor iedere Sci-Fi fan, kijk bijvoorbeeld naar deze video:

 

Alleen al haar houding, sportiviteit maar ook haar humor, je moet toegeven, zij is niet alleen deze week de babe van de week maar een van de kanshebsters voor babe van het jaar :-).