Heerlijk toetsenbord

Het klinkt een beetje vreemd om een blog te schrijven ter ere van een toetsenbord maar ik moet het gewoon even kwijt, wanneer ik op het toetsenbord werk van mijn Macbook Pro dan zweven mijn vingers gewoon over het toetsenbord en komen er makkelijk een paar honderd woorden per uur uit, in principe zelfs meer, het hangt er helemaal vanaf waar ik over aan het schrijven ben en met dit bericht gaat het gewoon in een speer. Ik zou willen dat er meerdere toetsenborden waren. Nu kan je natuurlijk wel roepen dat Apple een vergelijkbaar toetsenbord maakt voor de desktop computers maar helaas is dat toetsenbord bij lange na niet zo prettig laat staan dat het daadwerkelijk zo stevig is.

Je zou denken dat toetsenborden met wat meer kick net zo prettig zouden werken maar dat is helaas niet het geval, er is eigenlijk maar 1 toetsenbord wat naar mijn mening prettiger typt en dat is van het 2007 model van de Macbook pro wat helemaal ideaal te noemen is. Ik snap wel dat men is overgestapt op het huidige type omdat het veel minder groot is en daarom ook veel minder ruimte in neemt maar uiteindelijk was het na even wennen daadwerkelijk wel een van de fijnste toetsenborden waar ik ooit op heb getypt en ik moest het dus ook gewoon even kwijt ;-).