Babe van de Week: Gal Gadot

Gal Gadot is misschien niet een naam die gelijk 123 een belletje doet rinkelen maar wanneer je even er rustig voor gaat zitten en even nadenkt dan komt misschien wel Fast & Furious 4, 5 en 6 naar boven en misschien denk je dan ook wel aan Wonder Woman, haar komende rol in de Batman vs Superman film. Verder zal ze in 2017 spelen in de Justice League film, de tegenhanger van Marvel’s The Avengers.

Toch heeft ze meer gedaan dan alleen deze films echter is ze hier in Europa en in de VS nog niet zo bekend omdat ze vooral heeft gespeeld in Israƫlische producties. Ze komt namelijk uit Israel, niet het eerste land waar je aan zou denken voor acteertalent maar toch absoluut een opkomend land voor filmproducties.

Geboren in 1985 heeft ze misschien wel een van de heftigste periodes van strijd tussen Israel en Palestina meegemaakt. Je zou dus kunnen zeggen dat ze wel wat gewend is geraakt en dat dus veel stunts en actie scenes weinig invloed op haar gesteldheid hebben.
Dat komt misschien mede omdat ze twee jaar in het Israƫlische leger heeft gezeten (het land kent een verplichte twee jarige dienstplicht voor iedereen). Iets wat weer in fiks contrast staat met het feit dat ze in 2004 was uitgeroepen tot Miss Israel.

gal_gadot_2

Omdat ze op dit moment hard aan het werk is met de aangekondigde Batman vs Superman film zal ze op dit moment nog flink aan de bak moeten en als je de berichten over haar trainingsprogramma moet geloven dan is ze absoluut iemand die terecht de Babe van de Week is, qua werkdruk, qua inzet oh en ze ziet er prachtig uit.

galgadotwhoa

 

Nog even een sexy video: