Babe van de week: Alyson Stoner

alyson_stoner_boyfriend_remix_music_video_screen_cap_9YplnMo.sized_

Ik ben helemaal in een Step Up sfeer en dus is de babe van deze week (al duurt die nog maar twee dagen) Alyson Stoner (excuses aan mijn zus maar ik zie toch liever dames op mijn blog voor babe van de week, hopelijk kan je dat begrijpen).

Alyson Stoner is in eerste instantie voornamelijk een actrice maar ze is ook een danseres, iets waarvan ze in eerste instantie in de eerste Step Up film al een tipje van de sluier over oplichtte maar als je je bedenkt dat ze op dit moment werkt als o.a een Dance Editor bij KEWL Magazine en ze een Master Class lesgeeft aan The Millennium Dance Complex waar ze zelfs een van de jongste docenten is doe zo een les geeft dan moet je wel overtuigd zijn van hoe goed ze is, iets wat zelfs wordt bevestigd als je je bedenkt dat o.a. Britney Spears en Beyonce aan die school dans les hebben gevolgd.

images-2

Ze is dus zeker niet een van de beste actrices maar wel een van de betere danseressen die kan acteren, ze heeft bijvoorbeeld o.a. bij Missy Elliot, Eminem en Will Smith gefungeerd als backup danseres. Ook heeft ze een eigen EP uitgebracht genaamd Stoner waar ze zelf alle teksten voor heeft geschreven.

Naast acteren en dansen heeft ze ook o.a. de rol van Isabelle in Phineas and Ferb ingesproken. Deze dame is dus van alle markten thuis. En omdat binnenkort ze voor het eerst een van de hoofdrollen zal gaan spelen in een Step Up film is ze wat mij betreft deze week de Babe van de Week.


3731408868_5a7987fe0f_z