The Big Bang Theory

Iedereen die mij een beetje kent weet wel dat ik graag naar tv series kijk, niet zozeer op tv maar meer op mijn computer aangezien die vaak door mij wordt meegenomen en ik graag op ieder moment van de dag wel een stukje van mijn favoriete series wil zien.

Sinds kort heb ik de serie The Big Bang Theory gezien en ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast ben van deze komedie serie die over een groepje van vier nerds gaat en een meisje dat tegenover ze woont.
Het meisje Penny is een beetje het cliche domme blondje terwijl Leonard, Sheldon, Howard en Raj de typische sullige nerds zijn. Een combinatie die natuurlijk leidt tot de nodige hilarische taferelen waar vooral Sheldon het hilarische hoogtepunt steeds vormt van de situaties. Zo is Sheldon een beetje contact gestoord en draaft hij soms wel heel erg ver door met zijn theorieën.

Iedere aflevering gebeurt er weer het een en ander waarbij ik helemaal in een deuk van het lachen zit te kijken naar de nieuwste capriolen van Sheldon (die ongetwijfeld de ster is van de serie, de hoeveelheid tekst die die acteur moet onthouden en dan als een razende moet opzeggen is niet normaal, echt ontzettend veel respect voor die acteur). Toch heeft de serie 1 minpunt en dat is dat een aflevering maar 25 minuten duurt wat eigenlijk te kort is, echter als een aflevering langer zou duren dan zou natuurlijk de kwaliteit hoogstwaarschijnlijk niet zo hoog zijn maar dat hij de moeite waard is dat staat vast.

Klein detail is dat Leonard gespeeld wordt door dezelfde acteur (Johnny Galecki) die David speelde in Roseanne. Zijn vriendinnetje uit die serie (Sara Gilbert) speelt trouwens ook in The Big Bang Theory af en toe zijn vriendinnetje/fuckbuddy.

Nog even een filmpje, namelijk de intro van de serie:

Een klein stukje uit een aflevering:

En de volledige song met de tekst: