Feeling like a geek!

Ugh, voel me als een nerd. Ik weet het, het is mijn eigen schuld, had ik maar niet zoveel moeten kijken naar The Big Bang Theory terwijl ik niet eens in de buurt kom qua nerdness, hehk, de enige overeenkomst die ik heb met een van de karakters is dat ik een bril draag… Okay, zinloze informatie onthoud ik net zoveel als zij maar sommige dingen in extrema kom ik niet eens bij in de buurt.

Ik weet dat mijn blog de afgelopen paar dagen veel gaat over The Big Bang Theory maar dat komt gewoon dat als je iets nieuws ziet en er enthousiast over bent dan zal je er waarschijnlijk flink over praten…

Echter soms lijkt het wel een beetje confronterend. Sommige dingen worden namelijk “direct in your face” geplaatst terwijl je eigenlijk niet eens onder het “type nerd” valt echter wat is je typische nerd? Dat is misschien wel even de vraag :).

Weet je wat het eigenlijk is, deze serie heeft “nerds” weer terug in het nieuws gebracht sinds de verschrikkelijke film serie Revenge of the Nerds… Goed, de films zijn niet zo heel erg verschrikkelijk, ze zijn zelfs grappig echter alleen de eerste twee delen maar niet de latere delen, mede omdat het wel erg extreem gaat en de originele cast niet meer de hele tijd aanwezig is (en het aantal naakte vrouwen omlaag gaat maar dat is maar een klein detail).

Toch moet ik zeggen dat het aantal “copycats” van de serie The Big Bang Theory mij tegenvalt, blijkbaar bestaat er toch nog waardering voor originele series en probeert men niet meer steeds om er een kopie van te maken.