Tijdje niet geweest

Ongeveer een maand niet aan mijn blog gezeten en ik moet eerlijk toegeven dat ik mij best wel schaam dat ik zo een lange tijd niet heb geschreven, er is namelijk aardig wat gebeurd.

Allereerst zit ik op dit moment met een Macbook die een beetje koppig is op een manier die ik niet van hem ben gewend, bij een scan kwam echter flink wat bad blocks naar voren dus ik vrees dat mijn Macbook het gevoel heeft dat het tijd wordt voor een nieuwe HDD, wat dus betekent dat ik flink wat backups moet maken voordat de hele HDD het zal gaan begeven. Echter betekent het ook dat er later dit jaar een nieuwe laptop aankomt. Een desktop replacement want ik wil wat “horsepower”hebben maar ook een beetje mobiel blijven met het beest. Tot die tijd wordt er wel een nieuwe HDD geplaatst in mijn Macbook en zal hij ook mijn mobiele machine blijven maar zal hij iets minder gebruikt gaan worden dan voorheen. Mocht er iemand suggesties hebben hiervoor dan sta ik daar natuurlijk altijd voor open.

Ook is er aardig wat gebeurd op mijn werk in de bios wat ik helaas hier niet mag vermelden maar het heeft aardig wat kopzorgen veroorzaakt wat ik die collega absoluut niet in dank afneem en waar hij zeker nog wat over gaat horen. Hier is het laatste woord absoluut niet over gezegd!!!

En als laatste, tja, ik mis mijn ex nog steeds heel erg maar het gaat wel wat beter. Ik hoop dat het ontzettend goed gaat met haar zodat zij in iedergeval het vrolijke meisje blijft wat ik altijd zal herinneren. Ik deed alles om haar blij te maken voor zover ik dat kon en hoop dat zij zo blijft. Jammer dat dat niet meer met mij zal zijn maar haar geluk blijft voor mij belangrijk, al is het niet meer het belangrijkste.

In ieder geval zal ik voortaan weer wat vaker bloggen.