Stoppen met bier: dag 1

Het wordt niet de bedoeling dat het een dagelijks blog verhaal wordt, ik zal er misschien twee keer per week over schrijven maar mijn ervaring was altijd dat de eerste drie dagen het zwaarste zijn dus mogelijk deze eerste week iets meer blogs hierover.

De eerste dag ging eigenlijk ontzettend lekker, geen gevoel dat ik ook trek had in een biertje, wel grieperig gevoel dat ik al een paar dagen had dus dat zal het niet zijn maar toch was het een dag waar ik eigenlijk geen trek had in een biertje, ik zou zeggen, dit wordt een eitje :).

Terwijl de regen op het dakraam tikt ben ik dit stukje overigens aan het tikken en het is nog niet eens 23:00 en dat is wel bijzonder voor mij want ik ben normaal gesproken een ware nachtbraker, ik ga vaak rond 02:00 slapen maar vandaag wordt het toch echt maximaal 0:00. Morgen moet ik tenslotte vroeg op, vroeg werken en eigenlijk wordt de tweede dag altijd een wat grotere uitdaging maar ik kan het. Overigens is het voor het IkPas gebeuren officieel morgen pas de eerste dag dus ik loop een dagje voor maar ik ga het gewoon 31 dagen volhouden en hopelijk ook daarna nog. Ik begreep overigens wel dat alcoholvrij bier wel toegestaan is maar ik ga het gewoon zonder proberen :).

Moet wel zeggen dat ik meer koffie drink, misschien moet ik kijken of ik het kan afwisselen met water of limonade. Voor nu alvast welterusten.