Maar Tatjana, wat doe je nu?

Eerlijk is eerlijk, Tatjana is misschien wel HET lekkerste wijf van Nederland om het heel plat te noemen, ja, ze loopt al in de 40 maar je moet gewoon toegeven dat Tatjana elk jaar alleen maar lekkerder wordt. En dat is alleen maar fijn voor de mannen. Echter er is 1 probleem, op dit moment is er namelijk op TV een serie genaamd “wie kiest Tatjana”. Ja, het is aan de ene kant een natte droom van iedere man die ooit Flodder heeft gezien. Ze is nu eenmaal een zeer sexy vrouw en tja, wie durft er ook maar Nee tegen haar te zeggen en als je dan een kans krijgt om kans te maken op Tatjana dan geef je je natuurlijk gelijk op voor zo een televisie serie zodat je in iedergeval even bij haar mag zijn EN misschien nog wel een kans maakt om Tatjana’s nieuwe liefde te worden, ik bedoel, wat wil je nu nog meer?

Ik kan het die mannen absoluut niet kwalijk nemen dat zij zich voor die serie hebben opgegeven maar Tatjana, engel, babe van het millennium, buurmeisje dat iedereen wilt hebben, waarom verlaag jij je tot het niveau van zo een serie???  Ik ben een beetje teleurgesteld in je en hoop dat je je snel zal realiseren dat je zo een serie niet nodig hebt. Dus trek de stekker er uit en ga gewoon zelf op zoek naar een leuke nieuwe man in je leven, je hebt zo een serie toch niet nodig?