Huisje update

Het is alweer een tijdje stil geweest sinds ik voor het laatst over mijn huisje heb geblogd, er is namelijk ontzettend veel veranderd sinds ik voor het laatst hierover heb geblogd en dat spijt me verschrikkelijk echter werk kwam er tussen en dat is misschien ook wel te zien aan het lage aantal blogs in het algemeen hier.

Laten we maar beginnen waar we waren gebleven.

Ja, de hypotheek is goedgekeurd en ik ben nu officieel de eigenaar van appartement B9 van Almeerplant Appartementen, sterker nog de eerste paal is alweer achter de rug en men is begonnen aan de bouw. Op dit moment is namelijk de begane grond al gedeeltelijk af. Hierbij bedoel ik overigens dat de muurtjes staan, er een plafond in zit en de kozijnen zijn geplaatst. Uiteraard moeten de bakstenen nog worden geplaatst, de ruiten worden gezet en al het binnenwerk nog worden gedaan maar het is wel leuk om te zien hoe men vordert met het bouwproces. Omdat het niet gebouwd wordt door middel van prefabs maar door middel van losse blokken betekent dat natuurlijk dat het wat langer duurt dan normaal. Of dit iets positiefs is wil ik niet gelijk zeggen echter het is wel duidelijk dat de bouw zorgvuldig gaat.

Ondertussen is de communicatie tussen Van Pijkeren, Isparo Management en de kopers eigenlijk nihil, er is bijvoorbeeld nog steeds geen “voorlopige opleverings” datum genoemd en dus zitten we allemaal nog in Limbo met betrekking tot hoe lang het allemaal gaat duren en wat bijvoorbeeld de servicekosten zullen zijn. Maar het is absoluut duidelijk dat de bouw blijkbaar voorspoedig gaat maar ook dat mijn gok van Oktober de woning betrekken ook daadwerkelijk accuraat lijkt te zijn, mede omdat er nog een paar feestdagen aan komen en dat er natuurlijk nog de bouwvak er aan komt en dus de bouw zeker drie weken stil gaat liggen.

Maar goed, de bouw is onderweg, deze week ga ik samen met mijn zus Sanne mijn keuken uitzoeken en we gaan naar Ikea, het wordt dus een interessante en leuke week :D. Voortaan komen er wekelijkse updates :). Het wordt namelijk heel erg spannend naar mate de bouw vordert. En op dinsdag zal ik een paar nieuwe foto’s plaatsen :).